Andalūzija. Virgen Extra

View Original

Receptas: kūčių stalo sriuba “sopa de picadillo”

Picadillo sriuba yra andalūzijos regiono sriuba, gaminama iš smulkiai supjaustytų ingredientų (nuo ko ir kilo jos pavadinimas). Ji ruošiama žiemos mėnesiais ir yra tradicinis kūčių vakarienės patiekalas.

Sopa de picadillo| ©laimafoto

Be to, kad lengvai paruošiama, ši sriuba yra ir labai gardi. Ji gali būti valgoma tiek pietums, tiek vakarienei, o taip pat kovojant su peršalimu, nes valgoma karšta. Jos ingredientai: vištienos mėsa, morka, avinžirniai, duonos skrebučiai, prie viso to dažniausiai pridedamas smulkiai supjaustytas kietai virtas kiaušinis. Andalūzai šią sriubą dar paskanina šerio vyno šlakeliu. Lekiame gaminti.


Receptas. Sopa de picadillo

👤Porcijos: 4 vnt. 🕓Pagaminimo laikas: 30 min


Skaitykite kitas istorijas:

Ačiū, kad skaitėte! Jei patiko šis straipsnis, pasidalinkite juo:

See this content in the original post

Prisijunkite prie mūsų sekėjų rato:

See this social icon list in the original post