0% baltas ir raudonas

Šalia sėdinti ponia palinksta į mano pusę ir tyliai prašo – “gal gali užsakyti be alkoholinio vyno?” Taip, žinoma!, – turiu vilties, kad Juan Miguel (jis šios vakarienės šeimininkas) žino būdą kaip ištraukti alkoholį iš vyno, todėl klausimą peradresuoju jam.

Vynuogių derlius Andalūzijoje | Andalūzija. Virgen Extra

Juan Miguel nesutrinka, tik pasitikslina – balto ar raudono ir po kelių akimirkų raudono vyno taurė atsiranda ponios rankose.

Mosto – taip vadinamos vynuogių sultys, kurios supilamos į talpas natūraliai fermentacijai ir kuriose maždaug per 15 dienų virsta lengvu vynu. Natūralu, kad sultys neturi alkoholio, taigi galite drąsiai piltis į taurę pietų ar vakarienės metu ir vėliau sėstis už vairo.

Nealkoholinis vynas Andalūzijoje | Andalūzija. Virgen Extra

Nealkoholinis vynas Andalūzijoje | Andalūzija. Virgen Extra

Mokslininkai ištyrė, kad raudonųjų vynuogių mosto apsaugo širdį ir arterijas, o gerdami jo du kartus per dieną stabdote blogojo cholesterolio susidarymą.

Dėmesio! Užsakydami mosto Huelvos provincijoje galite gauti maloniai rūgštų, vaisiais ir gėlėmis kvepiantį jauną vyną, statinėse brandintą 40 dienų. Toks vynas gali turėti 9 – 12 laipsnių stiprumo. Kaip nesuklysti užsakant tikrai bealkoholinio? Dėl visa ko - geriau patikslinkite, kad norite mosto sin alcohol...

 

Norite išragauti regioną garsinančius patiekalus ir gėrimus?

Kreipkitės į mus - sudarysime Jums gastronominės kelionės programą. Pageidaujant, lydėsime kelionės metu.
Padėsime susigaudyti gamybos procesuose, terminuose bei giliau pažinti ir pamilti Andalūziją per jos turtingą ir įvairią maisto kultūrą. 

Parašykite mums andaluzija@virgenextra.lt, suplanuosime kelionę kartu.


Nepirkite mums kavos, nusipirkite sau aliejaus!

Už mūsų kuriamas originalias istorijas ir už naudingą informaciją planuojant kelionę atsidėkoti galite pirkdami andalūzišką Virgen Extra aliejų mūsų el. parduotuvėje Lietuvoje.

Skaitykite kitas istorijas:

Ačiū, kad skaitėte! Jei patiko šis straipsnis, pasidalinkite juo:

Next
Next

Dėmesio - baklažanai!