Naujausios istorijos iš Andalūzijos:
Visas Charo Carmona pasaulis, telpantis jos namuose
Charo Carmona jau dvidešimt penkis metus yra Antequera mieste įsikūrusio restorano, tapų baro ir svečių namų Arte de Cozina savininkė, virtuvės šefė ir Andalūzijos kulinarinių tradicijų saugotoja. Jos asmeninis gyvenimas ir darbas taip susipynę, kad pasaulį, kuriame ji sukasi kasdien ji pati vadina tiesiog namais (la casa).
Fabrikas kvepiantis vanile ir migdolais
Yra teigiančių, kad šiuolaikinis žmogus turėtų keisti darbovietę arba profesiją kas septyneris metus. Neva tada įgyjama įvairiapusė patirtis, reikalinga tolimesniam tobulėjimui, o dažni pokyčiai neleidžia nuobodžiauti ir aptingti. Tačiau žmonės skirtingi – jų tarpe yra tokių, kurie visą gyvenimą laukia pašaukimo, kiti siekia savo vaikystės svajonės, sunkiai dirba ir daug mokosi. Yra ir gimusių su „sidabriniu šaukšteliu burnoje“ – tų, kurie paveldėja tėvų turtus ar verslus ir visą gyvenimą lieka turtingais dykinėtojais. O kuo tapo berniukas, vaikystėje žaidęs saldumynų fabrike, iš tešlos lipdęs kareivėlius ir pamokose kvepėjęs migdolais ir tuo trukdęs susikaupti klasės draugams?